logo DietmarDesign

Telefon 026-19 70 40 | Mobil 070-570 81 48 | dietmar@dietmardesign.se

Jag heter Dietmar Kämmerling och är Grafisk Formgivare.

Under många år har jag arbetat på reklambyrå och från 2004 genom eget företag med såväl stora som små företag. Jag har producerat allt från enkla uppdrag till stora internationella kampanjer på flera språk. Behöver du en stark profilering, eller effektiv reklam? Vill du komma ut med nya produkter på marknaden och behöver ett framgångsrikt varumärke? Allt från idé till färdig trycksak.

Jag formger bl.a. årsredovisningar, broschyrer, böcker, mappar och webbsidor, gör illustrationer och utformar logotyper. Under åren har jag haft både små och stora uppdrag åt företag som till exempel: Swedish Trading, Inläsningstjänst AB, Länsstyrelsen Gävleborg, Uppsala Universitet, Världsarvet Kopparberget, Svenska Skidförbundet, Sörby Handelsträdgård, Damasteel, Rehcon och Klevrings.

I mitt nätverk ingår ett flertal textskrivare, marknadskonsulter, översättare, tryckerier och andra företag för produktion av informations- och reklammaterial. Här hos DietmarDesign jobbar Dietmar – och alla samarbetspartner när de behövs.

Utöver grafisk formgivning jobbar jag främst med trädesign. Jag älskar att arbeta med trä. Dagens reklammaterial produceras huvudsakligen genom datorn som hjälpmedel. Men hjärnan behöver styra händerna på ett mer avancerat sätt än att trycka på en musknapp. Jag vill ta material och verktyg i handen, vill känna av olika slags ytor och forma ett objekt som inte bara betår av digitala pixlar. Vill du köpa ett objekt så kontakta mig. Det finns ingenting färdigt på lager, men jag tillverkar gärna på beställning.

Välkommen att kontakta mig.